Se Investerarafton med tre spännande bolag!

Missade du Investerarafton den 26 januari? Då kan du se eventet här. Du får se tre bolag från tre olika branscher: Prospekteringsbolaget Angkor Resources med verksamhet i Kambodja, tech-bolaget BeammWave och Pepins som hjälper företag med kapitalanskaffningar.

Onsdag 26 januari kl. 12.30 – 14. är det dags för Investerarafton som direktsänds på webben. Via webben kan du ställa frågor till talarna. Via länken nedan kan du se eventet från det att det börjar.

När: 26 januari, k. 12.30 – 14.00
Plats: Sänds enbart digitalt via webben.

12.30 Angkor Resources

Angkor Resources Corp. (TSX.VANK ) med ett börsvärde runt MSEK 150 ((MCAD 16) är ett nordamerikanskt börsnoterat mineral- och olje- och gasprospekteringsföretaget med verksamhet i Kambodja. Affärsidén är att via rätt projekt, utvalda partners och en stark ledningsgrupp generera återkommande intäktsströmar. Detta sker via prospektering, förädling och försäljning av fyndigheter. Sedan 2012 har bolaget genomfört 10 affärer med ett värde överstigande 20 miljoner USD. I dagsläget sitter Angkor på tre licenser med flera möjligheter för guld, kopparporfyrsystem och sällsynta jordartsmetaller samt 7 300 km² koncessionslicens för oljeprospektering.

Talare: Delayne Weeks VD

13.00 Pepins

Pepins VD Anders Danielsson berättar om samgåendet mellan Pepins och FundedByMe, hur bolaget ska växa inom segmentet för kapitalanskaffningar för såväl mindre som större onoterade bolag. Och, inte minst, om bolagets samlade verktygslåda med tjänster som sträcker sig under ett bolags hela tillväxtresa; från start-up till notering och därefter.

Talare : Anders Danielsson VD

13.30 BeammWave

BeammWave, som förbereder en notering under 2022, bygger en lösning för de högsta frekvenserna av 5G (mmWave). Lösningen innefattar radiokrets, antenn samt även den beamforming algoritm som krävs för att rikta energin i mmWave banden. Bolagets patenterade lösning är unik då den utnyttjar s.k. digital beamforming för att uppnå maximal prestanda. Lösningen är främst avsedd för konsumentprodukter såsom smartphones men kan även nyttjas i mindre basstationer.
Talare Stefan Svedberg VD