Investerarafton – se eftersändningen

På Investerarafton den 17 februari medverkade Kollect on Demand som med sin plattform digitaliserar den irländska avfallshämtningen. Tech-bolaget BeammWave som med sin tekniska lösning kan bli en vinnare när 5G rullas ut bredare. District Metals fokuserar på ädelmetaller och har bland annat verksamhet i Bergslagen.

Torsdag 17 februari kl. 13.00 – 14.30 är det dags för Investerarafton som direktsänds på webben. Via webben kan du ställa frågor till talarna. Via länken nedan kan du se eventet från det att det börjar.

När? 17 februari 2022, kl. 13.00 – 14.30.
Plats? Sänds enbart via webben, se länk nedan

Program:

13.00 Kollect on Demand
Ett irländskt bolag noterat på den svenska börsen som via en digital plattform länkar samman sophämtare med privatpersoner. Företaget har blivit en one stop shop för den som vill outsourca sin sophantering. Kollect har nyligen expanderat även till Storbritannien.
Bolaget släpper sin helårsrapport den 14:e februari.

Talare: John O’Connor, VD

13.30 BeammWave
BeammWave – som noteras i slutet av februari och har teckningstid 11 – 25 februari – bygger en lösning för de högsta frekvenserna av 5G (mmWave). Lösningen innefattar radiokrets, antenn samt även den beamforming algoritm som krävs för att rikta energin i mmWave banden. Bolagets patenterade lösning är unik då den utnyttjar s.k. digital beamforming för att uppnå maximal prestanda. Lösningen är främst avsedd för konsumentprodukter såsom smartphones men kan även nyttjas i mindre basstationer.
Presentationen kommer att beröra det bakomliggande behovet och teknologin men också BeammWaves approach och möjligheter.

Talare Stefan Svedberg, VD

14.00 District Metals
District Metals är ett kanadensiskt gruvbolag specialiserat inom prospektering, exploatering samt vidare distribution av ädelmetaller. Verksamheten drivs bland annat i det för gruvor historiska Bergslagen i Sverige samt i British Columbia Kanada. Bolagets kunder återfinns inom ett flertal sektorer, med störst inriktning mot den tyngre industriella sektorn. Aktien är listad på TSX Venture (med kort namn DMX). Bolaget har i dagarna lämnat en uppdatering avseende verksamheten i Kanada.
Talare: Garreth Ainsworth, VD