Publicerad 6 mar 2017

Välkommen till en exklusiv kväll med Investerarbrevet och Erik Penser Bank!


Den 3 april bjuder Investerarbrevet och Erik Penser Bank in till en kväll på Nalen med tema framtidens läkemedel. Du får chansen att träffa A1M Pharma som utvecklar en ny behandlingsmetod av njurskador, och ledande experter inom Life Science och finans. Låt dig även inspireras av en av Sveriges bästa föreläsare, Stefan Hyttfors, och Erik Pensers Senior Advisor, Lage Jonason.

Anmäl dig idag till denna unika kväll på Nalen som avslutas med god mat och dryck på Erik Pensers närliggande kontor. Du kan också följa presentationen i realtid via webben. Ta gärna med en gäst men antalet platser till eventet är begränsade så principen först till kvarn gäller!
Program

17:30 – Registrering och välkomstdrink 
18:00 – Investerarbrevet och Erik Penser Bank hälsar välkomna
Ingmar Rentzhog, vd, Laika Consultning och Johan Mörner, vd, Erik Penser Bank. 
18:05 – Framtidens läkemedel
Stefan Hyttfors, omvärldsbevakare
18:35 – Trender inom särläkemedel
Tobias Thornblad, vd, Monocl Strategy Services och analysansvarig
BioStock
18:50 – Presentation av A1M Pharma
Tomas Eriksson, vd, A1M Pharma
19:20 – Podcast Live med Mikael Syding 
Intervju med Martin Austin, styrelseordförande, A1M Pharma
19:40 – Lage Jonason, Senior Advisor Erik Penser Bank
20:00 – Mingel på Erik Penser Banks kontor, Apelbergsgatan 27
Du får chans att se Erik Pensers nya kontor. Mat och dryck serveras i en trevlig miljö.
21:30 – Avslutning


Mer information om programmet
A1M Pharma kan särskiljas från andra bioteknikföretag, genom att ha identifierat ett kraftfullt kroppseget protein för njurskydd som redan har uppnått mycket lovande prekliniska resultat inom områden med stor kommersiell potential. Bolaget utvecklar läkemedel baserat på det kroppsegna proteinet A1M och arbetar med två indikationer, dels som skydd vid strålbehandling av livshotande cancertumörer och dels havandeskapsförgiftning.
A1M Pharma påskyndar nu sin läkemedelsutveckling genom en nyemission om cirka 122,9 MSEK för genomförandet av en accelererad utvecklingsplan samt en planerad notering på Nasdaq First North. Teckningsperioden är mellan den 24 mars – 7 april 2017.
BioStock är en nyhets- och analystjänst som presenterar nordiska börsbolag inom Life Science och som riktar sig mot individer, organisationer och företag. 
Monocl Strategy Services  är en management konsult firma specialiserat inom Life Science-industrin.
Stefan Hyttfors är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare inom framtid, omvärldsbevakning och affärsutveckling. 2014 blev Stefan framröstad till Årets talare. 
Lage Jonason är Senior Advisor på Erik Penser Bank AB med omfattande och kvalificerad erfarenhet av företagsfinansiering inom corporate finance. Lage Jonason är huvudägare i Invisio Communications AB, ett utvecklingsbolag som vunnit framgång inom kvalificerad kommunikationsutrustning för krävande miljöer.
Mikael Syding är programledare för den svenska podcasten “25 minuter” och före detta en av Sveriges mest framgångsrika hedgefondförvaltare inom Brummer & Partners. År 2010 mottog han för Futuris räkning utmärkelsen “European Hedge Fund Of The Decade” på en gala i London.
_____________________________________________________
Anmäl dig till eventet genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedanför och klicka på Boka. Kom ihåg att även anmäla eventuell medföljande gäst.