Välkommen på råvaruafton med efterföljande mingel och förfriskningar

Kom och lyssna på tre spännande bolag, som under 25 minuter presenteras av sina respektive vd:ar. Efter det sista bolaget kommer det finnas möjlighet till mingel med förfriskningar.

När: 2022-10-06 klockan 1630. Vi filmar presentationerna så kom i tid, 1630 stänger vi dörren

Var: Infront Direkt Studios Kungsgatan 33, 2 trappor.

Anmälan: Se nederst

16. 30 District Metals

District Metals (DMV. TSX) är ett kanadensiskt gruvbolag med verksamheten i det för gruvor historiska Bergslagen i Sverige samt i British Columbia Kanada. Bolagets specialiserat inom prospektering, exploatering samt vidaredistribution av ädelmetaller. Kunder återfinns inom ett flertal sektorer, med störst inriktning mot den tyngre industriella sektorn. Bolaget har i dagarna offentliggjort är en uppdatering av borrningar i Bergslagen 
Talare: Garreth Ainsworth, VD

17.00 Tarku Resources

Tarku Resources (TKU.V), ett kanadensiskt börsnoterat prospekteringsföretag i gruvsektorn noterat på TSX Venture Exchange i Kanada och på Frankfurt Exchange. Med ett börsvärde på cirka MSEK 40 fokuserar Tarku på att skapa högkvalitativa prospekteringsprojekt. Detta genom att tillämpa ny teknik på gamla av andra aktörer övergivna tidigare gruvfält. Mest notabelt är Tombstone i Arizona USA. Metallerna Tarku utvinner är guld, silver, koppar, bly, zink och mangan.
Talare: Julien Davy, VD

17.30 Renascor Resources

Renascor Resources (RNU:ASX) är ett australiensiskt bolag med ett börsvärde runt 3,2 miljarder SEK, som fokuserar på att utveckla en ekonomisk hållbar process och metod för att utveckla mineralfyndigheter i Australien. Licenserna omfattar bland annat grafit-, koppar-, nickel, kobolt och guldfyndigheter. Under 2021 har resultat av genomförandestudier (feasability studies) för grafitfyndigheterna som är världens näst största (bevisade) varit mycket positiva. Härnäst väntar information avseende utvecklingsmöjligheter av grafitfyndigheten samt möjliga internationella samarbeten inom batteriutveckling. Fyndighetens gynnsamma geologiska och geografiska läge gör att Renascor säkerställer låga produktionskostnader vilket tillsammans med en för branschen unikt ESG-vänlig produktionsprocess ger bolaget intressanta utvecklingsmöjligheter.

18.00 Mingel

Mingla med managementet och övriga med förfriskningar wraps, öl, vin och alkoholfritt.

Anmälan: O.S.A senast 2022-09-05. Då vi har ett begränsat antal platser (max 20) gäller inte bara först till kvarn utan också en bekräftelse från Laika att vi noterat din närvaro. Maila därför [email protected] och invänta svar. Har du ingen bekräftelse är du tyvärr inte garanterad plats.