Publicerad 7 mar 2017

Välkommen på investerarlunch med A1M Pharma hos Erik Penser Bank


Under tre luncher har du möjlighet att träffa A1M Pharmas vd Tomas Eriksson. Läs mer och anmäl dig här.

Anmäl dig till någon av investerarträffarna där det bjuds på lunch och en intressant presentation av A1Ms vd, Tomas Eriksson.Ta gärna med en gäst men antalet platser är begränsade så principen först till kvarn gäller!
Om A1M Pharma 
Bolaget kan särskiljas från andra bioteknikföretag, genom att ha identifierat ett kraftfullt kroppseget protein för njurskydd som redan har uppnått mycket lovande prekliniska resultat inom områden med stor kommersiell potential. Bolaget utvecklar läkemedel baserat på det kroppsegna proteinet A1M och arbetar med två indikationer, dels som skydd vid strålbehandling av livshotande cancertumörer och dels havandeskapsförgiftning.
A1M Pharma påskyndar nu sin läkemedelsutveckling genom en nyemission om cirka 122,9 MSEK för genomförandet av en accelererad utvecklingsplan samt en planerad notering på Nasdaq First North. Teckningsperioden är mellan den 24 mars – 7 april 2017.
_____________________________________________________
Anmälan dig till önskat event genom att klicka på önskat datum nedan så att den blir gulmarkerad. Fyll därefter i dina uppgifter i formuläret nedanför och klicka på Boka. Kom ihåg att även anmäl eventuell medföljande gäst.