Välkommen på Investerarafton Special 19 maj

På torsdag 19 maj kl. 12.30 är det dags för Investerarafton Special. Denna gång tar vi tempen på de onoterade tillväxtbolagen Bookman, Vembla och Bärta.

Investerarafton Special är ett samarbete mellan Direkt Studios, Pepins Group och bolagen som presenterar. Pepins når tusentals investerare som vill vara med tidigt i en företagsutveckling och bli ägare innan den potentiella noteringen. För mer information om hur just du kan bli medlem (kostnadsfritt) i Pepins nätverk gå till Pepins.com. Eventet nås genom länken nederst på sidan.

Program:

12.30 Bookman – räddar liv i trafiken
Genom att designa funktionella, praktiska, högkvalitativa samt prisvärda produkter för cyklister, löpare, gångtrafikanter och barn vill Bookman göra alla synliga i trafiken. Bookman har fått stort internationellt erkännande för sin innovativa och minimalistiska design. Bolaget har även inlett samarbeten med premiumvarumärken såsom Craft Sportswear och Emporio Armani.
Bookman är i dag ett bolag i stark tillväxt. 2022 förväntas man växa med 70%.

Bookman Urban Visibility

Talare: VD och medgrundare David Axelsson samt Styrelseordförande och medgrundare Victor Kabo.

13.00 Vembla Handla på sekunder – levererat till dörren på minuter!

Den yngre generationens konsumenter ställer högre krav på upplevelse, bekvämlighet, snabbhet och livskvalitet. Detta leder till ett skifte av kundbeteendet inom livsmedelsindustrin. Vembla är med och leder den utvecklingen med starkt fokus på teknologi samt miljövänliga leveranser från egna dark stores.
Vembla som lanserades i mars år 2020 upplever nu en kraftig tillväxt och söker därför riskkapital för att accelererar sin expansion inom Norden.

Vembla

Talare: Sunil Dutt, vd och medgrundare

13.30 Bärta – bidrar till konsumtionsskiftet från kött till växtbaserade livsmedel

Bärta är en foodtech innovation som använder en unik produktionsprocess med groddning och fermentering av svenska, ekologiska ärtor. Detta för att skapa en riktigt god smakupplevelse i kombination med ett högt näringsinnehåll med mycket låg klimatpåverkan. Bolaget har i dag sex produkter centralt listade hos COOP, ICA och CityGross, från Malmö i söder till Luleå i norr.

Bärta

Talare : Pia Qvarnström grundare och VD