Välkommen till veckans andra Investerarafton den 9 september kl. 12.30. Du får lyssna och ställa frågor till de högaktuella bolagen Greenstar Marine och AcouSort. Eventet sänds via webben.

Torsdag den 9 september kl. 12.30 – 13.30 är det dags för Investerarafton som direktsänds på webben. Via webben kan du ställa frågor till talarna. Via länken nedan kan du se eventet från det att det börjar.Vi håller ett vaksamt öga på utvecklingen och så snart det medges kommer vi att återgå till våra fysiska investerarträffar.

När: 9 september, klockan 12.30 – 13.30

Plats: Sänds enbart digitalt via webben.

Program

12.30 Greenstar Marine

Greenstar Marine – en pionjär inom elektriska inombordsmotorer med mer än 10 års erfarenhet – har utvecklat ett effektivt drivsystem som lämpar sig utmärkt för segelbåtar och andra, icke planande, båtar. Allt marknadsförs i kompletta paket med allt man behöver för en problemfri övergång till eldrift i båten. Det egenutvecklade systemet “Star” håller kontakt med båten och omvärlden och kan användas för övervakning, felsökning och uppdatering av styrelektroniken. GSM har hittills huvudsakligen levererat till Sverige men kommer nu att satsa på att nå ut även till den europeiska marknaden. Uppskattningsvis finns 6 miljoner båtar i europeiska vatten och över 10 000 marinor både inåt landet och i kustområden.

Talare : CFO Titel Staffan Wogenius

13.00 AcouSort

AcouSort är ett innovativt teknologiföretag som fokuserar på att utveckla produkter och lösningar för integrerad hantering av biologiska prover. Med hjälp av ljudvågor kan företagets produkter separera blodceller från varandra, koncentrera, rena upp och färga in celler, exosomer och bakterier från biologiska prover. Utvecklingen har nu kommit så långt att AcouSort byggt en egen produktionsanläggning för att ta nästa stora steg i utvecklingen. Talare VD Torsten Freltoft berättar om tekniken bakom framgångarna samt om hur verksamheten ska utvecklas framåt.