Publicerad 13 nov 2019

Välkommen på Investerarafton 3 december


Varmt välkommen att anmäla dig till Investerarafton i Stockholm 3 december. På eventet får du lyssna på – och ställa frågor till – intressanta bolag. Dessutom bjuds det på wraps och dryck.

Missa inte chansen att vara med när spännande bolag presenterar sina verksamheter. Efter presentationerna finns möjlighet till mingel och att lära känna bolagen lite extra. Det bjuds även på wraps och dryck. Anmäl dig redan i dag för att säkra din plats då antalet platser är begränsade. Glöm inte att anmäla eventuell gäst.

Program
17.45 Registrering

18.00 Investerarbrevet hälsar välkommen

18.05 Nordic Iron Ore förbereder gruvstart

Gruvutvecklingsbolaget Nordic Iron Ore går från klarhet till klarhet. Tidigare i höst offentliggjorde bolaget en genomförbarhetsstudie som visar att det finns goda förutsättningar för lönsam gruvbrytning vid Blötberget utanför Ludvika. Genomförbarhetsstudien, som är gjord av konsultbolaget Golder Associates, visar bland annat på en rörelsemarginal på 44 procent samt en återbetalningstid för gjorda investeringar på 5,6 år. Nordic Iron Ore ökar nu takten och genomför en företrädesemission som är säkrad till 100 procent genom teckningsförbindelser och garantiåtaganden.

18.30 Three Gates genomför global lansering av spel

Det svenska spelutvecklingsbolaget Three Gates fokuserar på att utveckla spel i midcore-segmentet, anpassat för mobil- och online-plattformar. Spelen marknadsförs via regionala distributörer som ingått partnerskap med Three Gates. Bolaget genomför en emission och ska genomföra en global lansering av spelet ”Project Blue Book: the Game”. En annan den av bolagets tillväxtplan är det nyligen presenterade majoritetsförvärvet av den tyska mobilspelutvecklaren Tivola Games.

18.55 ApParkingSpot löser parkeringsdilemmat 

ApParkingSpot sammanför människor som behöver en parkeringsplats med andra som har en plats över, tillfälligt eller för en längre period. I stadskärnor eller i närheten av flygplatser, vid evenemang eller vid den dagliga arbetsresan, hjälper ApParkingSpot förare hitta, boka och betala för parkering på några sekunder – var och när det behövs. Bolaget har precis tecknat ett avtal med Apcoa Parking Sverige AB, Europas största förvaltare av parkeringsplatser och nu när verksamheten expanderar genomför ApParkingSpot en nyemission inför en planerad notering 2020.

Läs mer på apparkingspot.com

19.20 Mingel med talare och gäster. 

Det bjuds på dryck med tilltugg
Efter presentationerna är du varmt välkommen att stanna kvar och prata med talarna.

icon 
EVENT

Detta event är stängt för anmälningar.

Anmälningen är öppen:
2011-11-13 07:00 –
2019-12-03 18:00