Välkommen till en spännande investerarafton 24/11

Den 24/11 på 7 A/Posthuset Vasagatan 28 (i Biblioteket) med start 16:30 välkomnar vi dig att komma och lyssna till två spännande bolag i råvarusektorn som under 25 minuter presenteras av sina respektive vd:ar.

Efter det sista bolaget kommer det finnas möjlighet till mingel med förfriskningar. 

Program

16:30

Thomson Resources 

Ett prospekteringsbolag med guld-, silver- och tennprojekt i New South Wales och Queensland. Företagets primära fokus är att utveckla silverfyndigheten i New England Fold Belt Hub och Spoke. Silver är en kritisk metall inom fordonssektorn (årligen användes över 1680 ton). Efter bilindustrin är tillverkare av solpaneler, tätt följt av hemelektronik de största konsumenterna av silver. Lägg där till att silver, som i dagsläget handlas till 1% av aktuellt guldpris, i orostider även fungerar som ett “fattigmansalternativ” till guld. Något som kan ge stor effekt på total efterfrågan och då även priset. 

Med ett börsvärde runt 115 MSEK (15 AUD) handlas aktien på Australian Securities Exchange (ASX: TSX)

17:00

Gold Line Resources 

Gold Line har spännande guldprospekteringsrättigheter i Sverige och Finland. Dessa rättigheter inkluderar bland annat prospektering i Uleåborgs län i Finland (i Oijärvi) Svenska Västerbotten (Kankberg, Paubäcken,Blåbärliden och Storjuktan) samt i Värmland (Solvik). Bolagets styrelse leds av Henrik Lundin med erfarenheter från Lundin Energy. Med ett börsvärde på c:a MSEK 40 handlas aktien på den kanadensiska marknaden (TSX Venture) under symbolen GLDL.

17:30

Mingla med managementet och övriga gäster med förfriskningar wraps, öl, vin och alkoholfritt,