Välkommen på Investerarafton 14 oktober kl. 12.30

Du får lyssna och ställa frågor till de högaktuella bolagen Eternali, Freija eID, och Lipum. Eventet sänds via webben. 

 

Torsdag 14 oktober kl. 12.30 – 14.00 är det dags för Investerarafton som direktsänds på webben. Ta tillfället i akt och ställ dina frågor som vår moderator Kaarlo Airaxin kommer att ta upp. Frågorna ställer du via webben. Via länken nedan kan du se eventet från det att det börjar.

När: 14 oktober, kl. 12.30 – 14.00

Plats: Sänds enbart digitalt via webben.

Program

12.30 – 13.00 Eternali

Eternali är det nya hållbara råvarubolaget. Världen behöver mer skogsråvara till bioenergi och för att ersätta plast med papper. Samtidigt kommer den europeiska skogen i större utsträckning att bevaras. Exakt här har vi en unik plats att fylla. Vi levererar snabbväxande skogsråvara från eukalyptus i Brasilien. Vi gör det på fasta leveranskontrakt och med högsta nivå på hållbarhet och ESG. Nu tar vi in kapital för vår första leverans och för att ta bolaget vidare till en notering 2022.

Talare: Andreas Forssell, tillträdande vd Eternali

 

13.00 – 13.30 Freja eID

Freja eID erbjuder en ID-plattform som ger användaren kontroll över sin digitala identitet och sin data. Genom plattformen kan användaren interagera med företag och myndigheter men också med privatpersoner. Bland funktionerna finns statligt godkänd e-legitimering, Covidbevis, elektroniska underskrifter, sign-up, check-out, fysisk identifiering och e-tjänstelegitimation. Verksamheten utgår från den svenska marknaden och plattformen är byggd för internationell skalbarhet. VD Johan Henrikson kommer att ge en uppdatering om utvecklingen det senaste kvartalet.

Talare: Johan Henrikson, VD

 

13.30 – 14.00 Lipum

Lipum är ett biofarmaceutiskt bolag som utvecklar ett unikt sätt att behandla kroniska inflammatoriska sjukdomar. Läkemedelskandidaten SOL-116 är en antikropp som blockerar en tidigare förbisedd målmolekyl (BSSL) i immunförsvaret. Avsikten är att starta kliniska prövningar under 2022 och i första skedet är Lipum inriktat mot reumatism hos barn och vuxna, vilket är en marknad värd över 200 miljarder.

Talare: Einar Pontén, VD

 

För att se Investerarafton, klicka på länken nedan: