Se Investerarafton från 10 november

Du får lyssna och ställa frågor till de högaktuella bolagen Kollect on Demand, Freja eID och Eternali.

Onsdag 10 november kl. 12.30 – 14.30 är det dags för Investerarafton som direktsänds på webben. Ta tillfället i akt och ställ dina frågor som vår moderator Kaarlo Airaxin kommer att ta upp. Frågorna ställer du via webben eller mejlar i förväg till [email protected]. Via länken nedan kan du se eventet från det att det börjar.

När: 10 november, kl. 12.30 – 14.30

Plats: Sänds enbart digitalt via webben.

Du kan föranmäla dig till eventet, men det är inte nödvändigt för att se det, och då skickar vi en påminnelse till dig strax innan det börjar. Du kan sedan få ytterligare information skickad till dig om respektive bolag.

Anmäl dig till Investerarafton här

Program

13.00 – 13.30 Kollect on Demand

Kollect on Demand är ett bolag inom avfallsindustrin som med sin digitala plattformlänkar samman sophämtare med kunder som utgörs av privatpersoner och företag i Irland och England. Bolaget rapporterade i måndags intäkter för tredje kvartalet med starkare omsättning än förväntat.

Talare: John O’Connor, VD 

13.00 – 13.30 Freja eID

Freja eID tillhandahåller säker och godkänd mobil e-legitimation som fungerar internationellt. Bolaget rapporterar sin delårsrapport (1 jan tom 30 sep) den 10 november.

Talare: Johan Henrikson, VD

13.30 – 14.00 Eternali

Eternali är det nya hållbara råvarubolaget. Världen behöver mer skogsråvara till bioenergi och för att ersätta plast med papper. Samtidigt kommer den europeiska skogen i större utsträckning att bevaras. Exakt här har vi en unik plats att fylla. Vi levererar snabbväxande skogsråvara från eukalyptus i Brasilien. Vi gör det på fasta leveranskontrakt och med högsta nivå på hållbarhet och ESG. Nu tar vi in kapital för vår första leverans och för att ta bolaget vidare till en notering 2022.

Talare: Andreas Forssell, tillträdande vd Eternali

För att se Investerarafton, klicka på länken nedan: