Se årets sista Investerarafton med de högaktuella bolagen Gasporox, OptiCept och Tradebrite.

Program:

Tradebrite

Tradebrite erbjuder marknadens bästa lösningar för utlandsbetalningar. Företag sparar upp till 50% i lägre avgifter på betalningar och förenklar all administration som uppstår vid handel. Tradebrite är ett internationellt företag som siktar på att bli ledande inom en bransch som länge varit helt utan konkurrens, storbankerna har haft monopol på FX och dåliga växelkurser och haft en mängd dolda avgifter har varit standard. En plattform för att hantera handelspartners all administration och dokumenthantering, allt detta utöver faktiska besparingar på all FX. Ta chansen att investera i ett spännande fintech case i den kommande emissionen.

Gasporox

Gasporox är ett teknikbolag som specialiserat sig på att använda laserteknik för kvalitetskontroll av läkemedel, livsmedel och dryck. Dessa marknader är stora och växande där Gasporox initialt lagt fokus på läkemedelsmarknaden men bearbetar även marknaderna för livsmedel och dryck. Den industriella nischen är global men teknologiskt omogen och har därför mycket stor marknadspotential. Den unika patenterade tekniken, kompetensen och kvalitén på Gasporox produkter gör att bolaget är ledande på att erbjuda lösningar som innebär kostnadsbesparingar och effektiviseringar för producenterna. Gasporox vision är att varje produktionslinje som producerar med särskild gasmix ska använda Gasporox produkter för kvalitetskontroll av gasinnehållet samt säkerställa att förpackningen är gastät direkt på produktionslinjen.

Talare: Märta Lewander Xu

OptiCept

OptiCept Technologies förser livsmedels-och växtindustrin med högteknologiska lösningar som bidrar till en mer hållbar värld och möjliggör klimatsmart ekonomisk tillväxt. OptiCept optimerar biologiska processer – Ökad extraktion ur råvaran, förlängd hållbarhet, minskat avfall och förbättrad kvalitet (smak, doft, färg, näringsinnehåll) hos slutprodukten. Teknologins positiva effekter ger såväl ekonomiska fördelar för kunden, bättre produkter för konsumenten och mindre påverkan på vår miljö.  Genom patenterad teknologi inom PEF (pulsed electric field) och VI (Vacuum Infusion), öppnar vi upp nya affärsmöjligheter för livsmedels- och växtförökningsindustrin över hela världen. OptiCepts vision är att bidra till en hållbar värld genom att erbjuda effektiv grön spetsteknologi som är enkel att använda inom områdena FoodTech och PlantTech. Företaget finns i Lund och aktien handlas på Nasdaq First North Growth Market.

Talare: Johan Möllerström

Talare: