Välkommen på fysisk Investerarafton 12 september

Den 12 september anordnar Laika Consulting en fysisk Investerarafton där tre internationella bolag presenterar på engelska. Antalet platser är begränsat. Varmt välkomna!

När? Vi börjar kl. 16.00 12 september och har mingel med tilltugg och dryck från 17.30
Var? Grev Turegatan 30, G30, Turbine. Stockholm
Hur? VD:ar från tre bolag presenterar under 25 min med 5 min frågestund

Alla presentationer är på engelska.

Anmälan: O.S.A senast 2022-09-10
Då vi har ett begränsat antal platser (max 20) gäller inte bara först till kvarn utan också en bekräftelse från Laika att vi noterat din närvaro. Maila därför [email protected] och invänta svar. Har du ingen bekräftelse är du tyvärr inte garanterad plats.

Program

16.00  Aguia Resources Limited (AGR.ASX)

Market cap MAUD 24 (MSEK 180)

Aguia är ett i Australien noterat råvarubolag med fosfat- och kopparprojekt för framtida projekt i Brasilien. Aguias nyckelprojekt, Três Estradas Phosphate Project (TEPP) och Andrade Copper Project (Andrade) är båda belägna i den jordbrukstunga delstaten Rio Grande do Sul, ett område som i dagsläget är 100 % beroende av import av både fosfat och koppar. Bolaget presenteras av CEO Fernando Tallarico och hålls på engelska.

16.30 Just Kitchen Holdings Corp. (JK. V)

Market cap MCAD 13.9 (MSEK 124)

Just Kitchen Holdings Corp. driver virtuella kök samt specialiserat sig på utveckling och marknadsföring av egenutvecklade och franchisebaserade livsmedelsvarumärken. Genom JustMarket, en e-handelsplattform för matleverans erbjuds kunder att köpa matvaror eller att lägga till utvalda matvaror till måltider som beställs via JustKitchen. Bolaget verkar i Kanada, Taiwan och Hong Kong

Bolaget presenteras av CEO Jason Chen. presentationen hålls på engelska.

17.00 Angkor Resources Corp. (ANK.V)

Market cap MSEK 150 ((MCAD 16)

Angkor är ett börsnoterat nordamerikanskt mineral-olje- och gasprospekteringsföretaget.  Verksamma i Kambodja är affärsidén att via rätt projekt, utvalda partners och en stark ledningsgrupp generera återkommande intäktsströmar via prospektering, förädling och försäljning av fyndigheter. I dagsläget sitter Angkor på tre licenser med flera möjligheter för guld, kopparporfyrsystem och sällsynta jordartsmetaller samt 7 300 km² koncessionslicens för oljeprospektering.

Talare: Delayne Weeks VD kommer att presentera på engelska

17.30 Mingel med management och tilltugg