Publicerad 13 okt 2017

Välkommen på förhandsvisning av
”En obekväm uppföljare”


Ett decennium efter att Al Gores första film ”En obekväm sanning” förde klimatförändring högt upp på agendan kommer denna omskakande och medryckande uppföljare som visar hur akut klimatkrisen är men också hur nära vi är en riktig energirevolution.

Du får möjlighet att se filmen före alla andra och dessutom lyssna till ett spännande föredrag om en affärsidé som kan förändra världen.

Tisdag 24 oktober kl. 17.30 – 20.30
Filmstaden Västerås, Smedjegatan 3 

Einride
Einride skapar världens första utsläppsfria vägbaserade transportsystem för transporter. VD och grundare Robert Falck kommer berätta om affärsidén som kan komma att rita om hela den landbaserade transportbranschen. Bolaget har rönt stor internationell uppmärksamhet med artiklar i bland annat The Washington Post, Tech Crunch, Venturebeat och Fast Company.

 

SynerLeap
SynerLeap är en tillväxthub startad av ABB september 2016. Den ger ABB tillgång till innovativ teknik och tillväxtdrivna entreprenörer samtidigt som startup-företagen i SynerLeap får chans att ta del av ABB:s nätverk, laboratorier och kunskap. Det skapar ett ekosystem där små teknikföretag kan växa och vidga sig på en global marknad inom tre områden: industriautomation, robotik och energi. Digitalisering och hållbarhet är den röda tråden bland de företag som flyttar in.

 

Biovisningen är kostnadsfri. Ta gärna med en gäst men antalet platser till eventet är begränsade så principen först till kvarn gäller!