småbolag investerare

Publicerad 18 november 2020

Se Investerarafton från den 24 november


Den 24 november var det dags igen för Investerarafton. Tre mycket spännande bolag bestående av Zazz Energy, Leading Edge Materials och OptiFreeze presenterade sina verksamheter och framtidsutsikter. Eventet hölls digitalt och under sändningen fanns det möjlighet att ställa frågor till bolagen via vår moderator Kaarlo Airaxin.

Schema

Zazz Energy

Leading Edge Materials

OptifreezeOm Bolagen

Zazz Energy är ett framtidsinriktat bolag inom energibranschen vars tekniska lösningar omvandlar biomassa/avfall till hållbar energi, biokol och trävinäger. Produkter som kan säljas vidare på den öppna marknaden. Bolagets unika metod för att hantera biomassa/avfall minskar även utsläppen drastiskt och bidrar på många sätt till en bättre miljö. Under året har Zazz Energy tecknat ett samarbetsavtal med EcoTopic AB som utvecklar och säljer produkter med biokol, så som jordblandningar, urbana växtbäddssystem och kolsänkor. Just nu genomför Zazz Energy en nyemission inför en notering i vår.
Talare: Patrik Hansson, vd i Zazz Energy och Mattias Gustafsson, medgrundare av EcoTopic 

Leading Edge Materials Corp. är ett kanadensiskt gruv- och prospekteringsbolag noterat på Toronto Venture Exchange och Nasdaq First North Stockholm. Bolaget utvecklar en portfölj av projekt med kritiska råmaterial som är direkt länkade till nya teknologier med hög förväntad tillväxt. Detta inkluderar batterier, energilagring och permanenta magneter för elmotorer och vindkraftverk som möjliggör en hållbar och digital omställning av samhället. Projektportföljen består av en grafitgruva i Hälsingland, ett av världens mest signifikanta projekt för tunga sällsynta jordartsmetaller, ett litiumprojekt norr om Gävle samt ett nickel- och koboltprojekt i Rumänien samägt med en lokal partner.
Talare: Filip Kozlowski, vd

OptiFreeze är verksamma inom livsmedelsindustrin och förlänger hållbarheten på rosor. Bolaget har nått kommersiellt läge på snittblommor och de första behandlande blommorna under varumärket OptiBoostTM kan nu köpas i vissa utvalda butiker.
Detta kommer vd Ulf Hagman att berätta mer om. Han kommer att berätta mer om bolagets framtidsplaner och spännande projekt, men även om ursprunget från Lunds universitet. 
Talare: Ulf Hagman, vd