Välkommen att lyssna på bolag som minskar vårt beroende av ryska råvarutillgångar

Dagens geopolitiska situation understryker behovet av råvaruproducenter i stabila jurisdiktioner som inte omfattas av sanktioner. Canadian North Resources är ett sådant bolag. Den 13 oktober håller bolaget en presentation på engelska med efterföljande mingel.

Platina, palladium och rodium (PGM eller platinagruppen) är metaller som är avgörande komponenter för utvecklingen av ren energi och högteknologisk industri. Huvuddelen av dessa återfinns i dag i Sydafrika, Ryssland och Zimbabwe.

Canadian North Resources Inc. (CNRI), med ett börsvärde på över 1,5 mdr SEK, är ett kanadensiskt gruvbolag med licensens för prospektering och utveckling av en gruvfyndighet i Kivalliq-regionen i Nunavut, Kanada. Företaget äger också100 % av Ferguson Lake-projektet. Också det i Kanada. Fergusson har rikligt med basmetaller (koppar-nickel-kobolt) och metaller från platinagruppen (palladium, platina och rodium).

Talare:
Sophy Cesar, Investor Relations Consultant
Trevor Boyd, Vice President Exploration

När? 2022-10-13 kl. 17.00

Var? Rickroll Hötorgsskrapan, Stockholm

Schema            

17.00 Företagspresentation

17.30 Mingel med förfriskningar wraps, öl, vin och alkoholfritt

Anmälan O.S.A senast 2022-10-12. Då vi har ett begränsat antal platser (max 20) gäller inte bara först till kvarn utan också en bekräftelse från Laika att vi noterat din närvaro. Maila därför [email protected] och invänta svar. Har du ingen bekräftelse är du tyvärr inte garanterad plats.