Publicerad 1 jan 1970

Träffa Oncology Venture i Göteborg, Malmö och Stockholm

Träffa spännande Oncology Venture
Välkommen på investerarträffar! Under slutet av april och början på maj har du möjlighet att träffa Oncology Ventures vd, Peter Buhl Jensen, och lyssna till hur bolagets teknik kan effektivisera cancervården.

I dag finns mer än 200 olika former av cancer och mängder av olika cancerläkemedel. Dessutom befinner sig drygt 1 000 olika typer av cancerläkemedel i klinisk forskning. Ett dilemma har varit att hitta det läkemedel som respektive patient svarar bäst på. Och just det kan Oncology Ventures metod vara lösningen på.
 
Oncology Venture är ett ledande bioteknikföretag. Bolagets unika DRP® metod – kombinerat med ”Big Data” och AI – gör det möjligt att matcha cancerpatienter med rätt läkemedel. Just detta har medfört att Oncology Ventures lösning rönt mycket stort intresse från branschen. 
 
Utveckling av cancerläkemedel är ett av läkemedelsindustrins största fokusområden och branschen omsätter årligen mer än 100 miljarder dollar. Oncology Ventures system vänder sig till läkemedelsföretag som utvecklar cancerläkemedel så att de kan utveckla mer precisa läkemedel. Dessutom kan bolagets lösning användas för att identifiera vilken typ av befintliga läkemedel som den enskilde patienten är mottaglig för.  Oncology Venture gör nu företrädesemission på mellan 60 och 100 miljoner kronor. Med anledning av detta genomför Oncology Venture investerarträffar i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Anmäl dig idag till någon av investerarträffarna där det bjuds på god mat och dryck i formuläret nedan. 

Program för investerarträffar i Göteborg, Malmö och Stockholm
17.45 – Registrering
18.00 – Företagspresentation
18.45 – Mingel med mat och dryck
20.00 – Slut

Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter till önskat datum i formuläret nedan så att den blir gulmarkerad och klicka på Boka. Kom ihåg att även anmäl eventuell medföljande gäst.