Välkommen till en spännande investerarafton 16/3

Den stora osäkerhet som präglar dagens marknad kommer på sikt att diskonteras av investeraren. De stora underliggande trenderna inom hälsa och energiförsörjning kommer då återigen att hamna i fokus. Ta chansen att träffa ledningen för VentriPoint Diagnostics och BBX Minerals, två bolag som har potential att bli morgondagens vinnare

VentriPoint Diagnostics är ett medicintekniskt företag som utvecklar och kommersialiserar diagnostisk utrustning vilken ersätter magnetröntgen och övervakar patienter med hjärtsjukdomar. 2022 var året då Ventripoint med hjälp av GE Healthcare gick från att vara ett utvecklingsbolag till att börja kapitalisera på sin kundbas. Detta är en marknad med ett uppskatta årligt värde på 200 miljarder USD.

BBX Minerals är ett i Australien-baserat mineralprospekterings- och teknikföretag med fyndigheter i norra Brasilien. Bolaget – som är listat under symbolen BBX:ASX – fokuserar på att utveckla processer för utvinning av ädelmetaller i de områden de inmutat. Mineralerna domineras av PMG (platina, iridium, osmium, palladium, rodium och rutenium), en helt nödvändig grupp metaller för bil-, kemikalie- och oljeindustrin.

Bolagen presenterar på plats torsdagen den 16 mars enligt schema

17.00 Företagspresentation

17.30 Företagspresentation

1800 Mingel med förfriskningar

Anmälan O.S.A senast 2022-03-14.

Då vi har ett begränsat antal platser (max 10) gäller inte bara först till kvarn utan också en bekräftelse från Laika att vi noterat din närvaro. Maila därför [email protected] och invänta svar. Har du ingen bekräftelse är du tyvärr inte garanterad plats. När du får svarar får du även adressen.