Publicerad 4 feb 2014

Svenska Bostadsfonden ombildar och köper nytt!


Investerare i Svenska Bostadsfonden kan nu ha gjort en bra affär. I februari presenterades nyheten om att fond 9 ombildar i Karlskrona och att fond 11 och 12 förvärvar fastigheter i Kalmar. Nu har du ett gyllene tillfälle att bli delägare i fond 12!

– Det är oerhört glädjande att Svenska Bostadsfonden nu förvärvat och tillträtt fastigheterna Hattmakarna 1 och 4 i Kalmar. Genom förvärvet tar vi ytterligare ett kliv in Kalmars mest centrala delar och ser fram emot att få förvalta dessa välbelägna och välskötta fastigheter, säger Lars Swahn vd för Svenska Bostadsfonden.

Det är Svenska Bostadsfondens fonder 11 och 12 som den 31 januari förvärvade fastigheterna med en total yta om 1 843 kvm.

Samtidigt meddelar Svenska Bostadsfonden i ett pressmeddelande att fond 9 sålt fastigheten Lindblad 1 i Karlskrona. Fastigheten består av 67 lägenheter med en total yta om 3 848 kvm, varav 3 782 kvm är bostäder. 

– Vi överlämnar en fin fastighet på Trossö i centrala Karlskrona till våra tidigare hyresgäster och önskar dem all lycka framöver. Det här är den sjätte lyckade ombildningen som Svenska Bostadsfonden har genomfört sedan start 2003, säger Lars Swahn.


Emissionen öppen fram till och med den 14 februari
För fastighetssugna investerare finns det nu ett gyllene tillfälle att gå in i fond 12. Emissionen pågår och är öppen för teckning fram till och med den 14 februari. Mer information hittar du här.