Publicerad 1 jun 2016

Svenska Bostadsfonden lanserar ny börsnoterad fond

Webb-TV och seminarium
Nu lanserar Svenska Bostadsfonden sin 14:e fond. För första gången kommer fastighetsfonden som investerar i hyreshus börsnoteras vilket ger investeraren möjlighet att även investera via Investeringssparkonto och i Kapitalförsäkring. Svenska Bostadsfondens tidigare fonder har givit en genomsnittlig årlig avkastning på drygt 7 procent. Se en intervju med bolagets grundare Lars Swahn samt anmäl dig till något av de fastighetsseminarier som hålls runt om i landet.

Se intervjun med vd Lars Swahn som berättar mer om Svenska Bostadsfonden.

Svenska Bostadsfonden anordnar seminarier runt om i Sverige under juni månad. Vid seminarierna berättar Svenska Bostadsfonden hur investerare kan placera i Svenska Bostadsfonden 14 AB och därmed bli delägare i bostadshyreshus. En investering i Svenska Bostadsfonden 14 AB riktar sig till såväl privatpersoner som företag och institutioner. Minsta investering är 50 000 SEK. 
Mellan den 30 maj och 23 juni pågår teckning för Svenska Bostadsfonden 14 AB som i samband med avslutad emission noteras på NGM Nordic AIF. 
Svenska Bostadsfonden erbjuder fastighetsfonder som direktinvesterar i svenska bostadshyreshus i stabila svenska orter. Bolagets fonder förvaltar idag 3 500 lägenheter på sammanlagt 21 orter. 
Vid seminarierna bjuds det på lättare förtäring. Observera att antalet platser är begränsat. 

Anmäl dig till önskat seminarium genom att klicka på tiden/orten nedan så att den blir markerad. Fyll därefter i dina uppgifter längst ner på sidan och klicka på boka.