Tävla om biljetter till Laika Consultings jubileum.

Publicerad 3 jun 2014

Svara på Investerarbrevets läsarundersökning och vinn biljetter till Laika Consultings 10-årsjubileu


Det har gått exakt tio år sedan Laika Consultings grundare bestämde sig för att pröva vingarna som kommunikationskonsulter inom finansbranschen. Det har minst sagt varit en händelserik resa som vi har gjort tillsammans med våra uppdragsgivare och er som läsare av Investerabrevet. Nu vill vi fråga vad ni läsare tycker om Investerarbrevet, samt ge er möjlighet att vinna biljetter till företagets tioårsfest.

Det har hänt mycket inom kommunikationsområdet under de senaste tio åren, med allt från sociala medier till nya tekniska lösningar. För att inte tala om finansbranschen. Finanskriser har kommit och gått och branschen har genomgått en stor utveckling på många sätt.

 

Laika Consulting har sedan starten haft ambitionen att rita om kartan för kommunikationen inom finansbranschen, och Investerarbrevet.se har varit ett viktigt steg i det arbetet. Vi är mycket glada för alla läsare som tar del av vårt nyhetsbrev varje månad, och det genomslag brevet har fått. Därför vill vi passa på att fråga er läsare vad ni tycker och tänker om Investerarbrevet.

 

Tyvärr har vi inte möjlighet att bjuda alla våra 75 000 prenumeranter till vårt jubileum. Men alla läsare som har svarat på undersökningen får möjlighet att tävla om tio eftertraktade biljetter till vårt tioårsjubileum den 18 juni i Stockholm.

Klicka här för att delta i undersökningen och tävla om biljetter. Svara senast 10 juni 2014.