Publicerad 17 maj 2017

Se NGM Live på webben

Fortfarande möjlighet att se eventet
Den 16 maj arrangerades årets första upplaga av kapitalmarknadsdagen NGM Live. Under dagen presenterades flera intressanta bolag som är noterade eller på väg att bli noterade på marknadsplatsen Nordic Growth Market (NGM). Nu kan du i efterhand se eventet på webben.

Flera av de totalt 17 bolagen som medverkade är branschledande, har innovativa affärsidéer och erbjuder intressanta investeringsmöjligheter. 13 av bolagen är aktuella för notering på NGM. Nyhetsbyrån Direkt var på plats och intervjuade representanter för bolagen. 
Några av de bolag som presenterades under dagen, och som du nu kan se på webben, är: Xavitech, CloudRepublic, Learning 2 Sleep, FrontOffice, Ilya Pharma, Cloud of Sweden, News 55, Sensec och Samtrygg. 
NGM Live är ett återkommande event som arrangeras av Nordic Growth Market (NGM) i samarbete med Investerarbrevet och Nyhetsbyrån Direkt.

Klicka nedan för att se webbsändningen. 

Klicka här för mer detaljerad information om program och medverkande bolag. 

Under lunchsändningen intervjuades Ingmar Rentzhog VD Laika Consulting och Roger Peleback VD NGM av Peter Malmqvist om temat börsintroduktioner.
Under dagen presenterade sammanlagt 17 bolag varav 13 var aktuella för notering.

Se samtliga filmer från eventet på www.investerarbrevet.se/ngmlive