NGM Live, som hålls den 10 november, kan följas i realtid på webben.

Publicerad 1 nov 2016

Se NGM Live på webben

Tillväxtföretag presenterar sina verksamheter
I torsdags, 10 november, arrangerades kapitalmarknadsdagen NGM Live där flera nya intressanta företag presenterade sina affärsidéer och sina kommande satsningar. För de som missade eventet finns fortfarande möjligheten att se det i efterhand på webben.

Vid det webbsända eventet, som arrangerades av Laika Consulting tillsamman med Nyhetsbyrån Direkt och NGM-börsen, deltog bolag som är noterade, eller på väg att bli noterade, på någon av NGM:s marknadsplatser. 
Bolagen kom från ett flertal olika sektorer med det gemensamt att de med ny teknik eller nya metoder är på väg att skapa sig unika positioner inom sina respektive områden. Gemensamt för bolagen är också att de befinner sig i en stark tillväxtfas. Så vitt skilda branscher som läkemedel, livsmedel, spel, teknik, energi, samt fastighet och bygg fanns representerade. 
Presentationen av bolagen leddes av den välkände finansanalytikern Peter Malmqvist. NGM:s vd Roger Peleback inledningstalade. Nätverket Feminvest fanns också på plats med en livesändning av den egna podden.   
Mötet var välbesökt på plats i Nyhetsbyrån Direkts lokaler i Stockholm. Många var också de som följde kapitalmarknadsdagen på webben. NGM Live direktsändes via Nyhetsbyrån Direkt och  Investerarbrevet.se. 
För de som missade eventet finns möjligheten att se det i efterhand på webben. För att se och höra framtidens företag tala om framtidens branscher, gå in på: www.investerarbrevet.se/ngmlive
Följande bolag deltog: 
IT och spel
Gold Town Games, Transiro, EyeOnID, Three Gates och Computer Innovation 
Life Science och livsmedel
Prolight Diagnostics, Dicot och Originalbagarn 
Teknik
RentUnder, Uni-Light LED, Scandinavian Airport and Road Systems och Multidocker 
Energi, bygg och fastighet
Ripasso Energy, Samtrygg, Fastilium och Svenska Bostadsfonden