Publicerad 19 sep 2019

Se filmerna från Investerarafton!


Den 17 september var det dags för Investerarafton.
Nu kan du se filmerna med We Don’t have Time, Pumped Hydro och Innowearable.

We don’t have time 

På rekordtid har det sociala klimatnätverket We Don’t Have Time byggt upp en plattform och nått en stark global position. Alla delar finns nu på plats för en kommersialisering av nätverket. Därför genomförs en emission till förmånlig kurs. We Don’t Have Time är ett vinstdrivande bolag som ger 10 procent av överskottet till en stiftelse, som i sin tur stödjer klimatinitiativ.

<a href="https://

” 766″ height=”431″ src=”www.youtube.com/embed/OvqXUteNA4o” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen class=”sitesmart-external-link” target=”new”>

Innowearable 

Bolaget har uppfunnit en ny typ av sensor för att mäta muskelutmattning. Sensorn mäter mjölksyrenivån i blodet under pågående träning utan att ta blodprov. Detta förväntas revolutionera träning inom uthållighetssporter, och teknologin är vetenskapligt validerad för cyklister och löpare.

Genom att applicera EMG-sensorer på de stora aktiva musklerna kan sensorn mäta mjölksyrenivån i blodet i realtid. Mätning av mjölksyra är en hörnsten i träningen av toppidrottare. Sensorn placeras under sportplaggen i direkt kontakt med huden, och mätningarna presenteras direkt i mobilen eller klockan

Detta betyder att denna kända mätmetod i kombination med sensorns unika algoritmer ger idrottaren en direkt återkoppling av muskelstatus.