Publicerad 13 feb 2020

Se filmerna från Investerarafton 11 februari


Den 11 februari medverkade FX International, Wellnox och Go Whipps på Investerarafton. Här kan du se filmerna med bolagens presentationer.

FX International

FX International är ett svenskt FinTech-bolag vars verksamhet är algoritmisk handel och artificiell intelligens (AI). Bolaget har sedan 2007 handlat valutor med ett alogritmiskt dataprogram. Dataprogrammet använder avancerade kombinationer av tekniska indikatorer, analysmetoder och handelsregler för att skapa en optimal handelsstrategi. Bolaget har sedan juni 2010 bedrivit handel i Genova FX, där bolaget visat att den algoritmbaserade valutahandeln genererar avkastning på investerat kapital som slagit jämförbara index under denna tid. VD kommer att prata om produkterna, visionen och framtiden för AI-bankverksamhet.

Wellnox 

Wellnox juicer och drycker i produktserien RÅ tillverkas med fokus på rena råvaror av bästa kvalitet. Människors medvetenhet om sambandet mellan kost och hälsa ökar, och intresset för hälsosamma juicer och drycker är enormt både i Sverige och globalt. Wellnox svenska försäljning utökas därför med nya marknader ute i världen. Produkterna lanseras just nu i Los Angeles, USA. Wellnox räknar med en total omsättning på över 200 miljoner kronor år 2022. Med sig på resan vill de ha delägare som delar företagets vision om en friskare människa på naturlig väg.

Go Whipps 

Allt fler lånar pengar av vänner, bekanta och familj. Go Whipps app erbjuder digital signering och administration av lån mellan vänner och familj. Att låna ut – och låna pengar – kan leda till onödiga konflikter. Dessa konflikter kan enkelt reduceras genom att använda Go Whipps app. Med appens inbyggda skriftliga avtal är det enkelt att vara rak och tydlig om villkoren som till exempel när pengarna ska återbetalas och vilket belopp. VD Nicholas Richards håller i presentationen.