Publicerad 25 mar 2019

Se bolagspresentationerna från Investerarafton 9 april


Ecoclime, H&D Wireless och Litium. Här kan du se de filmade presentationerna.

18.05 Ecoclime – en tillväxtraket
Tillväxtraketen Ecoclimes affärsmodell är lika enkel som den är effektiv.
Resultatet? De tre senaste åren har omsättningen – under lönsamhet – ökat från 3 miljoner till drygt 70. Och om tre år ska den vara 500 miljoner. Bolaget har mutat in en stark position inom hållbarare lösningar för inomhusklimat, cirkulär energi, fastighetsautomation och det globala klimatet.

18.30 H&D Wireless flyttar fram positionerna – genomför en offensiv nyemission
Efterfrågan på effektivare styrning av tillverkningsprocesser inom industrin växer snabbt. Många är de större industriföretag som aktivt letar efter leverantörer och partners inom området för digitaliserad styrning och övervakning. Med redan inledda samarbeten med flera större bolag samt ett strategiskt förvärv ligger det internationellt omskrivna teknikbolaget H&D Wireless väldigt bra positionerat för att möta den efterfrågan. Bolagets vd Pär Bergsten ser stora förutsättningar för en förhållandevis snabb expansion, och för att ta vara på tillväxtmöjligheterna genomför H&D Wireless en nyemission. 

18.55  Litium – enklare och smartare e-handel

Det snabbväxande mjukvarubolaget Litium utvecklar, paketerar och säljer en molnbaserad e-handelsplattform som hjälper företag att accelerera försäljningen och stärka kundrelationerna online. Bolagets målmarknad är stora och medelstora företag som vill öka försäljningen och kundlojaliteten i de digitala kanalerna. Litium ligger med sin e-handelsplattform i framkant för att ge sina kunder möjlighet att ta del av de förändrade köpbeteendena som driver tillväxten inom e-handel. Affärsmodellen har ett tydligt fokus på återkommande intäkter och skalbarhet. Den initiala målsättningen är att bli den ledande aktören i Norden inom Litiums verksamhetsområde.