Pressträff med Wicket Gaming

Wicket Gaming kallar till en livesänd pressträff tisdag 26 oktober klockan 19.00. Under pressträffen kommer bolagets vd Eric De Basso gå igenom bolagets aviserade förvärv av tyska koncernen Wegesrand. 

Pressträffen arrangeras av Pressträff Direkt och hålls tisdagen 26 oktober kl. 19.00. Pressträff Direkt är en tjänst som tillhandahålls av Laika Consulting i samarbete med Direkt Studios, en del av Nyhetsbyrån Direkt. Livesändningen kommer att sändas på Direkt Studios Youtube-kanal:

Under pressträffen finns möjlighet att ställa frågor till bolaget i sändningens kommentarfält. Frågor kan även mailas i förväg till: [email protected].

Wicket Gaming är ett svenskt spelutvecklingsbolag. Bolagets affärsidé bygger på att utveckla och distribuera så kallade free-to-play-spel inom sportgenren baserade på egenägda varumärken. Sedan start har Bolaget arbetat med att utveckla sin första titel, Cricket Manager, som är ett managerspel inom cricket för mobila enheter som går ut på att skapa och äga sin egen cricketklubb och tävla mot andra spelare runtom i världen. Med förvärvet av Wegesrand kommer bolaget att ha fyra vertikaler : Spel, iGaming, Media och utbildning.