Maria Pakvis, grundare av Pakvis Health

Publicerad 9 okt 2015

Ny teknik för en friskare rygg på arbetsplatsen

Patenterad massageteknik från Kanada
De flesta av oss kan relatera till att stillasittande arbete och stress ofta resulterar i ryggproblem. Träning och massage är ofta svårt att hinna med och då behövs det kompletterande lösningar. Med ny teknik kan du själv behandla ryggen hemma eller på jobbet med goda resultat.

Företaget Pakvis Health har arbetat med massage, friskvård och rehabilitering sedan 2009. Från start har ambitionen varit att erbjuda massageredskap och kunskap om hur man lindrar muskelrelaterad smärta med hjälp av självmassage. 

– Våra produkter är framför allt utvalda för att kunna fungera som ett komplement till behandlande massage. Vi erbjuder produkter som verkligen ger resultat och letar hela tiden efter nya metoder som kan öka välbefinnandet ytterligare, säger Maria Pakvis, grundare av Pakvis Health. 

Patenterad massageteknik från Kanada

En produkt som har visat sig vara särskilt effektiv är massageapparaten Thumper Mini Pro. Apparaten är utformad i Kanada efter patenterad teknik och fungerar både för massageterapeuten i sitt arbete och för egenvård. Thumper Mini Pro har en pulserande teknik där två massagehuvuden arbetar som ett slagverk som riktar energin djupt in i musklerna, vilket ger ett unikt resultat.

– Vi är stolta över att representera Thumper Mini Pro på den svenska marknaden. På kort tid har den blivit en av våra mest sålda produkter. Jag tror att det beror på styrkan i apparaten kombinerat med den smidiga designen som gör den enkel att använda, säger Maria Pakvis.

SEB:s företagshälsovård använder produkten

Anna Hansson som arbetar med SEB:s företagshälsovård använder Thumper Mini Pro som kompletterande behandling. Flera anställda har även valt att köpa apparaten för hemmabruk. 

– Vi har använt apparaten för att få igång blodcirkulationen i början av en behandling. Hårda muskler och stel bindväv kan då mjukas upp och sedan kan vi gå in och behandla triggerpunkter med andra metoder. Där har apparaten varit effektiv, säger Anna Hansson. Hon berättar vidare att hon själv har använt Thumper Mini Pro för att behandla sin artros i knät. 

Apparaten aktiverar bindväven som ligger runt musklerna, vilket ökar blodcirkulationen och gör musklerna mer elastiska. Den ger också en bra djupmassage. Jag har använt den till mycket, men framför allt till knät och har då haft den i kombination med andra behandlingar. Massagen får bort anspänningen i muskulaturen så att den slappnar av, säger Anna Hansson.

Testa Thumper Mini Pro

Pakvis Health vill att fler skall få chansen att prova Thumper Mini Pro. De har därför ett specialerbjudande till Investerarbrevets läsare: Prova Thumper Mini Pro gratis under tre veckor! Är du inte nöjd returneras produkten utan kostnad. För att prova gratis, klicka här!

  • Information om Pakvis Health
  • Pakvis Health finns i både Uppsala och Stockholm men syns mest på webben här. Där finns ett brett utbud av massage- och rehab-produkter. Företaget erbjuder även workshops, behandlingar och rådgivning. Kontakta gärna Pakvis Health för en kostnadsfri produktvisning på din arbetsplats!