Maha Energy´s styrelse finns på plats i Stockholm i oktober, fr.v. Wayne Thomson, Jonas Lindvall, Anders Ehrenblad och Harald Pousette.

Publicerad 7 sep 2017

Maha Energy bjuder in till investerar- och aktieägarträff


I början av oktober får alla svenska aktieägare samt även andra intresserade möjligheten träffa styrelse och ledning för Maha Energy. Bolagets senaste affär och kvartalsrapport tillhör de ämnen som kommer att tas upp på träffen. Anmäl dig här för att säkra din plats.

Investerar- och aktieägarträffen med Maha Energy AB, där både vd Jonas Lindvall och hela styrelsen medverkar, hålls i Stockholm den 3 oktober. 
– Vi se fram emot att träffa våra aktieägare, liksom andra som har intresse för vår verksamhet, säger Jonas Lindvall, som säger att både han och resten av styrelsen hoppas på många frågor från åhörarna.
– Det är ju på deras uppdrag vi leder bolaget, poängterar Lindvall.
På eventet kommer flera punkter att tas upp, såsom potentialen i Mahas senaste förvärv i Brasilien, inklusive finansieringen av förvärvet, samt hur produktionen utvecklas i de producerande fälten i Tartaruga och LAK Ranch. Mahas senaste delårsrapport för Q2 kommer också att kommenteras av företagsledningen.  
– Även om resultatet låg i linje med förväntningarna så finns det flera positiva nyheter att trycka på, säger Lindvall, som bland annat nämner att förvärvet i Brasilien gick snabbare och smidigare är förväntat. (Se Jonas Lindvalls videopresentation av kvartalsrapporten nedan). 
  • Investerar- och aktieägarträff – Maha Energy AB
  • Datum: 3 oktober 2017
  • Plats: Setterwalls Advokatbyrå, Sturegatan 10, Stockholm
  • Program:
  • 17:20 Registrering
  • 17:30 – 18:30 Presentation med efterföljande frågor
  • 18:30 – 20:00 Mingel
Vid eventet bjuds det på öl och vin samt lättare förtäring.
Investerar- och aktieägaträffen riktar sig i första hand till bolagets aktieägare, men även de som inte är aktieägare men som är intresserade av Maha Energy har möjlighet att delta.
För att anmäla dig till träffen, vänligen fyll i nedanstående kontaktformulär. 
Läs mer om Maha Energy här.