Publicerad 2 jun 2015

Laika Consulting ökar närvaron i Öresundsregionen


Laika Consulting har anställt Johannes Nebel som IR-rådgivare för kunder i södra Sverige och Köpenhamnsområdet.

– Laika har ett stort antal kunder, inte minst i Lund. Det innebär att vi behöver utöka vår närvaro i området. Jag har samarbetat med Johannes Nebel under en tid och är övertygad om att han är rätt person för uppdraget, säger Ingmar Rentzhog, vd på Laika Consulting och fortsätter: 

– Faktum är att vi bara har fler kunder i Stockholm, vilket säger en del om tillväxten i området Lund med omnejd, dit vi framförallt räknar Malmö och Köpenhamn. Vi ser anställningen av Johannes Nebel som ett första steg i att etablera oss fysiskt i regionen.

Johannes Nebel bor i Lund och har en bakgrund som vd för ett magasinsförlag. Under de senaste femton åren har han arbetat med uppdrag som omfattar kommunikationsfrågor och journalistik inom olika områden.

– Att bli medarbetare på Laika Consulting är verkligen roligt, men också spännande med tanke på att jag får bli en del av en expansion här i Södra Sverige, säger Johannes nebel och lägger till: 

– Jag lockas av att Laika har ett mycket stort och väl fungerande nätverk med både institutionella och privata investerare, men samtidigt djup kunskap om finansmarknaden och tillväxtföretag. Behovet av kommunikation är väldigt stort hos många av dessa bolag, inte minst i samband med att man växer eller noteras på börsen. Det är något jag ser fram emot att arbeta med.