Välbesökt event med Arne Talving

Publicerad 30 aug 2017

Kursevent med börsens vassaste investerare

Svårslagen avkastning
Med en värdestegring på 900 procent under perioden 2009 till 2015 har Arne ”Kavastu” Talving blivit en väl respekterad investerare. Sedan 2015 har han tillsammans med Börsvärlden valt att sprida sina strategier genom bland annat kursevent. Som läsare av Investerarbrevet har du nu möjlighet att gå och lyssna och lära hur även du kan anamma Kavastus strategier.

Efter att ha lusläst analyser, tidningsartiklar och diverse skrifter från experter insåg Arne Talving att detta inte skapade något mervärde i hans egen förvaltning. Efter ett mycket omfattande eget analysarbete sjösatte Arne under 2009 sin egen strategi. 
Under 2012, femtio år gammal, beslutade sig Arne Talving för att sluta arbeta för att kunna njuta av livet och ägna sig åt sina investeringar. Framgångarna lät inte vänta på sig och Arne Talving gick från att vara en medioker investerare till en av de vassaste i branschen. 2013 startade började han twittra och 2014 startade han en blogg.
25.000 följare
Framgångarna medförde att han under 2015 tillsammans med Börsvärlden sjösatte utbildningskonceptet “Kavastus Trender”. Den respons som Arne fick är huvudskälet till att han fortsatt med utbildningarna och även sprida sina kunskaper i andra kanaler. Idag är han en av de finansprofiler som har högst förtroende och har närmare 25.000 följare på twitter.  
– Jag fick inte bara berömande ord. Men det roligaste var faktiskt att så många hörde av sig och visade att deras förvaltning utvecklats mycket bättre efter utbildningen, säger han. 
Bred förvaltning
Arne Talvings förvaltning innebär inte att ta hög risk för att nå resultat. Portföljen är bred och består till stor del av större bolag och förvaltningen kan ses som en kombination av trendanalys och fundamental analys.
– Det handlar inte om trading, snarare tvärt om. Jag förändrade bara mitt sätt att se på aktieförvaltning. Fram till 2014 fick jag faktisk min kursinformation från Text-TV, säger Arne Talving.
Årets event kommer att äga rum i Stockholm, Malmö och Göteborg, med start i Stockholm den 7 oktober. Kursen har ingen huvudsaklig målgrupp utan riktar sig till alla med ett intresse för att bli en bättre investerare och med en vilja att våga tänka utanför boxen och anamma ny kunskap.
Mer information och anmälan hittar du här.