Publicerad 10 okt 2017

Klimatinitiativ —
som verkligen kan göra skillnad


Individer, politiker och företag behöver alla göra en insats för att övervinna klimathotet och trygga en ekologiskt hållbar utveckling. Samtidigt tycks allt rulla på i samma gamla hjulspår. Men hur länge till?

Inbjudan till klimatlunch 20 oktober 2017 kl 11-13

 

Välkommen till ett lunchfördrag som presenterar två skarpa och konkreta initiativ som tar tillvara på medborgarnas makt att förändra klimatpolitiken, näringslivet och vår livsstil.

 

Klimathotet och dess lösningar – The Climate Reality Project
Al Gores organisation The Climate Reality Project verkar för en klimatrevolution genom att föra samman klimataktivister från hela världen. Ingmar Rentzhog är en av medlemmarna och återger Al Gores senaste föredrag om klimathotet och dess möjligheter.

 

GoClimateNeutral.org
Genom en kombination av livsstilsförändringar och klimatkompensation kan du med hjälp av GoClimateNeutral.org minska ditt klimatavtryck och vara med och rädda världen. 

 

We Don’t Have Time™
En digital plattform för klimataktion, där användarna utövar konkret påtryckning gentemot makthavare, politiker, företag och organisationer för en mer omfattande och snabbare klimatomställning. We Don’t Have Time™ har som målsättning att snabbt nå 100 miljoner medlemmar världen över.

 

Kalle Nilvér är vd på Booli och intitiativtagare till GoClimateNeutral.org.

Ingmar Rentzhog är vd och grundare av Laika Consulting samt intitiativtagare till We Don’t Have Time™

Var: Sveavägen 31 (Crisps lokaler)

När: Den 20 oktober klockan 11-13

Kom i tid! Vi har mycket att berätta. Ange eventuella allergier. Deltagandet är kostnadsfritt men begränsat antal platser så först till kvarn gäller…

 

Anmäl dig i formuläret nedan. Du får gärna ta med dig vän/kollega (kom ihåg att anmäla eventuell gäst).