Publicerad 22 dec 2015

Investeringsaktuella Dividend Sweden och Xintela bjuder in till investerarträffar i januari

Investerarträffar
Under januari har två högaktuella bolag – Dividend Sweden och Xintela – investerarträffar i samarbete med Investerarbrevet. Båda bolagen planerar att notera sig och genomför nyemissioner. Vid investerarträffarna har du möjlighet att lära dig mer om bolagen och ställa frågor direkt till vd för respektive bolag.

I januari och februari anordnas Investerarträffar med bolagen Dividend Sweden och Xintela. Båda bolagen planerar att notera sig och ska genomföra nyemissioner. Du som är intresserad är välkommen att anmäla dig till eventen.

 

Vid eventen kommer bolagets ledning att berätta om företaget, noteringen och – inte minst – om framtidsplanerna. Självklart kan du ställa frågor till företagen.

Läs mer om Dividend Sweden här och om Xintela här.  

  • Om investerarträffarna
  • På investerarträffarna den 21/1 och 26/1 i Stockholm får vi lyssna till Bo Lindén, vd på Dividend Sweden. Bo Lindén kommer att berätta om bolaget, emissionen och framtidsplanerna. Vi bjuder på enklare förtäring i anslutning till föredraget. Varmt välkommen!
  • Investerarträffen den 27/1 i Lund arrangeras i samarbete med Aktiespararna. Evy Lundgren-Åkerlund, vd Xintela kommer att presentera bolaget, den kommande emissionen och framtidsplanerna. Vi bjuder på kaffe och smörgås. Varmt välkommen! 
  • Investerarträffarna den 28/1 i Göteborg och den 1/2 i Stockholm sker i samarbete med Aktiespararna. Vi får lyssna till Bo Lindén, vd på Dividend Sweden och Evy Lundgren-Åkerlund, vd Xintela. Bo och Evy kommer att berätta om sina bolag, emissionen och framtidsplanerna. Vi bjuder på enklare förtäring i anslutning till föredraget. Varmt välkommen!

Anmälan till dessa träffar kan göras i formulären nedan.

 För att anmäla dig:

1. Klicka på det event du önskar deltaga på nedan 

2. Fyll i formuläret som visas under event-listan

3. Klicka på “Boka”