Publicerad 11 jan 2017

Investerarbrevet Roadshow

Investerarträffar
Under tre kvällar får du möta IRLAB, Svenska Bostadsfonden och Insplorion på investerarträffar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer och anmäl dig till eventen här.

Missa inte chansen att vara med då tre intressanta bolagspresentationer kommer att hållas. Du har även möjlighet att ställa frågor direkt till talarna. Anmäl dig idag till någon av investerarträffarna där det bjuds på god mat och dryck. 

Program

17:30 – Registrering och välkomstdrink
18:00 – Presentation av bolagen
Bolagspresentationerna är ca 20 minuter plus 10 minuter modererad frågestund.
19:30 – Avslutning och mingel
Lättare förtäring i form av mingeltallrik och dryck serveras. Du har även möjlighet att prata med representanter från de deltagande bolagen.
Städer
Stockholm 31 januari 17:30 – 20:00
Spårvagnshallarna, Birger Jarlsgatan 57A, Stockholm

Göteborg 1 februari 17:30 – 20:00
Hotel Park Avenue, Kungsportsavenyen 36, Göteborg

Malmö 2 februari 17:30 – 20:00
Malmö Börshus, Skeppsbron 2, Malmö
Deltagande bolag
IRLAB
Läkemedelsbolaget IRLAB Therapeutics har på lite mer än tre år kommit långt i utvecklingen av sina patenterade läkemedel mot Parkinsons sjukdom och demens. De första kliniska studierna har visat lovande resultat, och när bolaget nu går in i nästa fas genomför bolaget en nyemission. Bolaget har också ansökt om notering på Nasdaq First North Premier.

Svenska Bostadsfonden
Svenska Bostadsfonden erbjuder – sedan starten 2004 – direktinvestering i svenska bostadshyresfastigheter, vilket historiskt varit en trygg placering för långsiktigt värdebevarande. De tio första fonderna har haft en snittavkastning på 7 procent. Bolaget genomför nu en nyemission i Svenska Bostadsfonden 14 AB med teckningsperiod 30 januari till 17 februari.

Insplorion
Insplorion, som bedriver forskning och utveckling inom nanoteknik, har kommit med många positiva nyheter under hösten. Intresset från marknaden ökar stadigt, och när de gäller bolagets batterisensor så rycker en kommersialisering allt närmare. Insplorion genomförde i oktober en nyemission som övertecknades fyra gånger.
_________________________________________________________
Anmälan dig till önskat event genom att klicka på önskat datum nedan så att den blir gulmarkerad. Fyll därefter i dina uppgifter i formuläret nedanför och klicka på Boka. Kom ihåg att även anmäl eventuell medföljande gäst.