Publicerad 16 nov 2016

Investerarafton 29 november


Välkommen till en investerarafton i Militärsällskapets anrika lokaler i Stockholm. Eventet blir startskottet på ett nytt koncept där vi en gång i månaden kommer att anordna en investerarafton och under avslappnande former träffas i unika miljöer för att höra utvalda bolag presentera sin verksamhet. Efter bolagspresentationerna bjuder vi på mingel med god mat och dryck.

Du är nu varmt välkommen till att närvara på det första tillfället på Militärsällskapet i Stockholm. Tre intressanta bolagspresentationer kommer att hållas och du har även möjlighet att ställa frågor direkt till talarna. Antalet platser är begränsade, så anmäl dig nu för att säkra din plats. Glöm inte att anmäla eventuell gäst.
Plats
Militärsällskapet, Valhallavägen 104, våning 1
Tid
Kl 17:45 – 20:00
Program:
17:45 – 18:00 Registrering

18:00 – 18:05 Ingmar Rentzhog, vd Laika Consulting hälsar välkommen

18:05 – 18:25 Obducat – vd, Patrik Lundström
Efter många års utvecklingsarbete inom nanoimprintlitografi är Obducat världsledande inom området. Bolaget har utvecklat teknologier, produkter och processer för produktion och replikering av avancerade mikro- och nanostrukturer. Obducat riktar i första hand in sig på ledande företag inom LED-, OLED, display-, och biomedicinska industrierna.
18:25 – 18:45 Miris Holding – vd, Camilla Sandberg
Miris Holding är ett globalt företag som tillverkar och säljer utrustning och förbrukningsartiklar för analys av mjölk. Analysinstrumenten används i dag inom sjukvården för analys av bröstmjölk till för tidigt födda barn, samt inom mejeriverksamhet för att bestämma kvalitet av ko- och buffelmjölk. Miris Holding genomför under november-december en nyemission som vid full teckning kommer att tillföra bolaget 30 miljoner kronor.

18:45 – 19:05 Multidocker – vd, Percy Österström
Multidocker Cargo Handling AB är ett svenskt bolag verksamma i en global marknad. MD tillverkar och säljer lösningar och maskiner för lasthantering i hamnar och lastterminaler. Bolaget verkar i ett segment med god tillväxt och potential för effektivitets- och miljöförbättringar. Multidocker har ett nära samarbete med Caterpillar, världens största tillverkare av stora anläggningmaskiner.
19:05 – 20:00 Mingel med talare och gäster, det bjuds även på matigare tilltugg och dryck.
________________________________________________________
Anmälan sker genom att du fyller i dina uppgifter i formuläret nedanför och klicka på Boka. Kom ihåg att även anmäl eventuell medföljande gäst.