Publicerad 28 feb 2019

Investerarafton 19 mars


Välkommen på årets andra Investerarafton! Lyssna på Albert Welding, Evendo och Amnode. Du har möjlighet att ställa frågor direkt till talarna.

Missa inte chansen att vara med när tre spännande bolag presenterar sin verksamhet. Efter presentationerna finns möjlighet till mingel. Anmäl dig idag för att säkra din plats då antalet platser är begränsade. Glöm inte att anmäla eventuell gäst.

När: 19 mars klockan 17.45 – 20.00

Plats: GT30, Turbin, Grev Turegatan 30, Stockholm

Program

17.45 Registrering

18.00 Investerarbrevet hälsar välkommen

18.05 Evendo har världens första end-to-end marknad för events

Den globala marknaden för evenemang är för närvarande värd cirka 800 miljarder euro – och som de flesta andra erfarenhetsindustrier ser en stadig ökning.

Trots detta sker planering och genomförande av event på traditionellt sätt som är ineffektivt, tidsödande och innebär stora risker att misslyckas. Evendo – som ska noteras på First North – har med sitt system effektivt digitaliserat eventbranschen och löst problemen. Systemet är världens första end-to-end marknad för events – tänk “booking.com for Events” med en inbyggd planerare på toppen.

Framgången har inte låtit vänta på sig och under drift i Danmark har bolaget sett 30 procent månatlig tillväxttakt och nyligen lanserat i Storbritannien. På bolagets kundlista finns exempelvis Siemens, Maersk, Deloitte och hundratals andra välkända företag. En global expansionsplan ligger till grund för listningen på Nasdaq First North.

18.30 Albert Welding genomför crowdfunding på FundedByMe

Traditionellt svetsas och skärs metall genom att använda tre olika maskiner som är tunga och tar stor plats, ett arbete som är onödigt tidsödande och dyrt.

Det finska bolaget Albert Weldings maskin revolutionerar det arbetet. Maskinen har samtliga tre funktioner inbyggda, väger endast 4,6 kilo och är därför portabel. Den främsta konkurrentens maskin väger 14 kilo och är dubbelt så stor. Nu genomför bolaget en crowdfunding-runda på FundedByMe.

Läs mer på FundedByMe

18.55 Amnode – Industrikoncernen som expanderar och genomför offensiv nyemission

Amnode är en koncern bestående av ett antal nordiska verkstadsindustrier inom sektorerna energi, fordon, logistik, brandsäkerhet och VVS. Inom koncernen finns bland annat bolagen Stacke Mattsons och SGV Forging in Skultuna. Bolaget är nu inne i en stark expansionsfas och för att klara ökade produktionsvolymer och nya projekt krävs nyinvesteringar i produktionsapparaten. Under mars månad genomför Amnode en till 80 procent garanterad företrädesemission. Bolaget är noterat på Spotlight Stock Market.

19.20 – 20.00 Mingel med talare och gäster, det bjuds på matigare tilltugg och dryck.

Anmäl dig genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan och klicka på Boka. Kom ihåg att även anmäla eventuell gäst. Intresset är stort och principen “först till kvarn” gäller.

Avanmälan sker genom länk i ditt bekräftelsemail senast 2 arbetsdagar före event.

Samtliga event är tyvärr fullbokade eller har redan genomförts!