Publicerad 31 aug 2017

Investerarafton 12 september


Varmt välkommen till en investerarafton mitt i Stockholms hjärta på Grev Turegatan. Under avslappnande former träffas vi i unika miljöer för att höra utvalda bolag presentera sin verksamhet. Efter bolagspresentationerna finns chans för mingel.

Efter en vår av lyckade event med högt intresse och fina omdömen är det nu dags för höstens första afton.
Tre intressanta bolagspresentationer kommer att hållas och du har även möjlighet att ställa frågor direkt till talarna. Antalet platser är begränsade, så anmäl dig nu för att säkra din plats. Glöm inte att anmäla eventuell gäst.
Program:
17:45 – 18:00 Registrering
18:00 – 18:05 Henrik Norberg, Chefredaktör Laika Consulting hälsar välkommen
18:05 – 18:30 TF Bank, vd och koncernchef Declan Mac Guinnes
Trots ett börsvärde på närmare 2 miljarder SEK är Boråsbaserade TF Bank kanske Sveriges mest anonyma bank för den privata investeraren. Genom sin egenutvecklade IT- plattform med hög grad av automatisering erbjuder de konsumentkrediter och säljfinansiering till e-handel. TF Bank bedriver in- och/eller utlåningsverksamhet mot privatpersoner i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Polen, Tyskland, Estland och Lettland via dotterbolag, filial eller gränsöverskridande av banktillståndet. Under första halvåret av 2017 steg det justerade rörelseresultatet med 26 procent jämfört med första halvåret 2016. TF Bank har som ett av sina finansiella mål att leverera en vinsttillväxt på omkring 20 procent de kommande åren.
 
18:30 – 18:55 The Great Wild, vd Robert Nathanson
The Great Wild har efter en kraftfull expansion intagit positionen som Nordens största digitala jaktplattform. Jakten växer lavinartat och har tagit golfens position i samhället. Samtidigt letar markägare världen över efter nya intäktskällor.  Företaget tillhandahåller en marknadsplats för köpare och säljare av jakttillfällen. Marknadsplatsen omfattas även av ett socialt nätverk som är relevant för jägaren varje dag. Svenska marknaden för jakt uppgår till cirka 7 miljarder per år och bolaget laddar för internationell expansion. Man genomför nu en nyemission fram till 15 september och planerar en IPO – listning med handelsstart under Q1 2018.    
18:55 – 19:20 TopRight, vd Anders Myrbäck
TopRight Nordic bedriver verksamhet inom modern ljusteknik samt digitalt glas. Med teknikutveckling och innovativa lösningar är ambitionen att ligga i framkant inom båda områdena. TopRights lösningar förbättrar säkerheten på vägarna, hjälper varumärken att synas på nya sätt och förvandlar traditionella exponeringsytor till interaktiva upplevelsefönster. En värld av ljusa möjligheter har öppnats. Men det här är bara början på en ljusare framtid. Den nya, fantastiska ljusteknologin öppnar upp nya utvecklingsområden. TopRight strävar hela tiden efter att utveckla produkter och lösningar som bidrar till en säkrare, ljusare och mer miljövänlig värld.
19:20 – 20:00 Mingel med talare och gäster, det bjuds även på matigare tilltugg och dryck.
Plats:
Grev Turegatan 30, Stockholm
Lokal:
Turbine
Tid:
Kl 17:45 – 20:00
________________________________________________________

Anmälan sker genom att du fyller i dina uppgifter i formuläret nedanför och klickar på Boka. Kom ihåg att även anmäla eventuell medföljande gäst. 
Avanmälan sker genom länk i ditt bekräftelsemail senast 2 arbetsdagar innan event.