Publicerad 14 sep 2017

Finanslunch med Söderberg & Partners och ODIN Fonder

Inbjudan till Finanslunch
Som läsare av Investerarbrevet har du nu möjlighet att medverka på årets nya koncept Finanslunchen. Det tredje eventet äger rum i lokalerna hos Söderberg & Partners med talare från Söderberg & Partners och ODIN Fonder.

Från Söderberg & Partners kommer investeringsstrategen Linda Jägerstad att presentera bolagets färska strategirapport. Hon kommer även prata om temadelen butiksdöden inom detaljhandeln. Linda kommer att ge bolagets aktuella syn på finansiella marknader samt diskutera butiksdödens utbredning och konsekvenser på den svenska marknaden.
Söderberg & Partners är Sveriges största oberoende finanskoncern, med en vision att arbeta proaktivt idag för att du ska leva tryggare och rikare imorgon. Målsättningen är att bidra med råd och produkter som hela tiden gör att kunderna ligger steget före, har kostnadseffektiva lösningar och kontroll på sina risker. Söderberg & Partners företagsfilosofi bygger på tre viktiga hörnstenar: Öppenhet, Analys och Personlig rådgivning.

Zeljko Milic, regionansvarig för ODIN Fonder, kommer att prata om vad som kännetecknar värdeskapande kvalitetsbolag och hur ODIN hittar dessa. Han kommer också att berätta varför ODIN Sverige kan investera i det bästa av hela Stockholmbörsen och inte begränsa sig till enbart små eller stora bolag.

ODIN Fonder är aktiva, ansvarsfulla och långsiktiga och en av Nordens ledande fondförvaltare. ODIN grundades 1990 och har idag kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Bergen och Helsingfors. De erbjuder 10 olika fonder på den svenska marknaden och deras Sverigefond är Top Pick hos Söderberg & Partners. 

 
Datum:
25 september 
 
Tid:
11:45 Registrering och lunch
12:00 Söderberg & Partners
12.30 ODIN Fonder
13:00 Avslut
 
Plats:
Söderberg & Partners
Regeringsgatan 45, Stockholm
 
——
Eventet vänder sig till dig som inte redan är kund hos Söderberg & Partners. För anmälan vänligen fyll i dina uppgifter nedan och klicka på boka. Ett bekräftelsemail kommer då att komma inom kort.