Publicerad 1 nov 2017

Finanslunch med Söderberg & Partners och Danske Invest 27 november

Inbjudan till Finanslunch
Som läsare av Investerarbrevet har du nu möjlighet att medverka på årets koncept Finanslunchen. Årets sista lunch äger rum i lokalerna hos Söderberg & Partners med talare från Söderberg & Partners och Danske Invest.

Från Söderberg & Partners kommer investeringsstrateg Linda Jägerstad att presentera bolagets aktuella syn på börs- och marknadsläge. Linda kommer även att beröra temat Japan och den japanska aktiemarknaden och då diskutera läget i den japanska ekonomin liksom Söderberg & Partners syn på potentialen på den japanska aktiemarknaden.  Söderberg & Partners grundades 2004 och är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi har en av Nordens största analysavdelningar och bedriver verksamheter inom fyra affärsområden: Insurance Consulting, Securities & Asset Management, Financial Technology, Payroll & Benefits.Niklas EkmarkDanske Invest går igenom hur du som investerare bör agera i en miljö med ökad politisk oro och låga räntor. Hans utgångspunkt är stabila bolag med starka kassaflöden och fokus på Europa.
 
Danske Invest erbjuder ett brett utbud av aktie-, bland- och räntefonder med hög kvalitet. Fonderna distribueras via Danske Bank-koncernen och andra utvalda värdepappersbolag. Genom Danske Invest får du tillgång till ett stort antal investeringsexperter som löpande står för förvaltningen av fonderna. Vid utgången av 2016 förvaltas ungefär 90 miljarder euro inom Danske Invest. Kapitalet är fördelat på mer än 500 fonder.

 

Datum: 

27 novemberTid:
11:45 Registrering och lunch
12:00 Söderberg & Partners
12.30 Danske Invest
13:00 Avslut
 
Plats:
Söderberg & Partners
Regeringsgatan 45, 6 tr, Stockholm
 
——
Eventet vänder sig till dig som inte redan är kund hos Söderberg & Partners. För anmälan vänligen fyll i dina uppgifter nedan och klicka på boka. Ett bekräftelsemail kommer då att komma inom kort.