Publicerad 19 maj 2017

Finanslunch med Söderberg & Partners och Adrigo

Inbjudan till Finanslunch
Den 1 juni går den andra Finanslunchen av stapeln. Som läsare av Investerarbrevet har du möjlighet att medverka. Ämnena för dagen är hållbarhet och hedgefondsinvesteringar.

Hur får du en bra riskjusterad avkastning på en allt osäkrare aktiemarknad? Det är ett av ämnena på årets andra Finanslunch. Det andra ämnet är hållbarhet och hur du ska välja rätt i det ökade utbudet av produkter. Årets andra Finanslunch äger rum i lokalerna hos Söderberg & Partners med talare från Söderberg & Partners och Adrigo.

Kajsa Brundin och Victoria Lidén från Söderberg & Partners talar i ämnet hållbarhet. Intresset för hållbarhet och hållbara investeringar har ökat rejält på sistone. I takt med detta har antalet sparprodukter som marknadsförs som hållbara blivit allt fler. Hur vet vi att de resurser som läggs ner på dessa produkter faktiskt gör skillnad i praktiken?Hur vill du att ditt kapital ska förvaltas? Kan dina sparpengar jobba för att förändra världen? Valet av fond kan ha en påverkan på både miljön samt samhället i stort. I Söderberg & Partners senaste analys Hållbara fonder granskar vi hur cirka 3200 fonder arbetar för att investera hållbart och påverka bolag att bli mer hållbara.

Göran Tornée, ansvarig förvaltare på Adrigo Asset Management, presenterar fonden Adrigo Hedge. Fokus kommer att ligga på hur investerare kan uppnå god riskjusterad avkastning i en väldigt osäker aktiemarknad.Adrigo Asset Management förvaltar lågrisk-hedgefonden Adrigo Hedge som placerar i nordiska aktier. Konceptet bygger på att skapa god riskjusterad avkastning till en väsentligt lägre risk än på de nordiska aktiemarknaderna. Fonden startade 2006 och är med över 10 års historik testad i båda dåliga och goda marknader. Adrigo Hedge utsågs av Privata Affärer till Årets Hedgefond 2015. Adrigos förvaltare har stora egna investeringar i fonden och har närmare 30 års erfarenhet av aktieförvaltning. Förvaltat kapital uppgår till 2,6 miljarder kronor. 

Datum:

1 juni 2017Tid:

11:45 Registrering och lunch

12:00 Söderberg & Partners

12.30 Adrigo

13:00 AvslutPlats:

Söderberg & Partners

Regeringsgatan 45——

Eventet vänder sig till dig som inte redan är kund hos Söderberg & Partners. För anmälan vänligen fyll i dina uppgifter nedan och klicka på boka. Ett bekräftelsemail kommer då att komma inom kort.