Publicerad 1 sep 2016

Årets enda chans att lära dig superinvesteraren “Kavastus” metoder och investeringsstrategier

Eventinbjudan till Kavastus Trender 2.0
Han har sedan 2009 överpresterat index med i snitt 28 procentenheter per år. Avkastningen utklassar majoriteten av landets fondförvaltare och kanske förklarar det faktum att superinvesteraren Arne “Kavastu” Talving på rekordtid blivit Sveriges mest eftertraktade föreläsare i kategorin börsplaceringar och investeringsstrategier. Efter fjolårets succé med “Kavastus Trender” arrangeras uppföljningseventet “Kavastus Trender 2.0” under denna höst i Stockholm, Göteborg och Malmö. Anmälan är nu formellt öppen för allmänheten!

Arne “Kavastu” Talving på fjolårets heldagsevent i Göteborg. Klicka på bilden för att spela upp filmklippet!
Arne Talvings nätverk av Twitterföljare är stort nog att fylla hela Globen. Antalet nya anhängare som får upp ögonen för hans framgångsrika investeringsstrategi växer dessutom stadigt. Under senare år har tusentals människor runtom i Sverige fått uppleva kortare presentationer av Arnes unika marknadskunskaper. En mer djuplodad genomgång av hela hans metodik och strategi är det dock ytterst få som har fått chansen att lära sig.
Kavastus Trender 2.0 – Årets enda möjlighet att lära dig Kavastus metoder 
Den enda möjligheten att ta få tillgång till Arnes kompletta utbildning är att delta på heldagskursen “Kavastus Trender 2.0”. Kursdeltagarna får på första parkett ta del av den fullskaliga utbildningen där Arnes kompletta analys och investeringsstrategi presenteras. 
Kursen innefattar allt ifrån aktieurval och portföljsammansättning till igenkänning av förödande avkastningsdödare och framförallt: att bemästra både Bull- och Bear-trender, samt i synnerhet att snabbt identifiera när marknaden slår om från Bear till Bull, eller vice versa. Självklart är möjligheten att ställa samtliga frågor direkt till Arne avgörande för att effekten av din kunskapsinvestering skall maximeras.
 Vi är stolta och glada att ännu en gång kunna erbjuda landets mest börsintresserade människor chansen att ta del av Arne ”Kavastu” Talvings unika börskunskaper. Mer än 30 års självstudier och erfarenhet av aktiva börsplaceringar paketerat till en heldagskurs ger kunden en fantastisk upplevelse och vi mottog mycket bra feedback och lovord från fjolårets deltagare. Att investera i detta event kan bli helt avgörande för den avkastning du kommer att få i framtiden, i synnerhet nu när marknaden åter visar tecken på en börsbotten. Detta säger Daniel Åstrand, VD och medgrundare av Börsvärlden som är eventets arrangör.
Kavastu berättar om kursen
 Under Kavastus Trender 2.0 kommer jag öppna upp min framgångsrika ”verktygslåda” och de metoder av statistiska värderingar och mönster som ligger till grund för min privata investeringsfilosofi. Det är inte så svårt eller krångligt att bli en vinnare på börsen. Det handlar bara om lite självförtroende, kunskap, disciplin, ödmjukhet, trender och riskhantering, berättar Arne ”Kavastu” Talving.
 Som jag brukar utrycka det: låt aktierna jobba för dig under tiden du gör något annat kul! Endagsutbildningen Kavastus Trender 2.0 kan bli ditt livs bästa investering, säger Arne.
Om du inte känner till Kavastu sedan tidigare kan du lära känna honom bättre via hans Twitter eller blogg eller genom att registrera dig för Börsvärldens månadspublikation där Kavastu medverkar som krönikör.
NGM, Nordnet och Vontobel – Tre marknadsledande eventpartners
Som partners till årets utbildningsevent står, förutom NGM-börsen, även Nordnet som bland annat kommer att berätta om ”NordnetSuperMarket” som innebär att börshandlade produkter (ETP:er) numera handlas helt courtagefritt. 
Med på scenen finns även den Schweiziska banken Vontobel. Emittenten har sedan lanseringen i Sverige, mycket tack vare sitt enorma produktutbud och underliggande tillgångsslag, snabbt intagit positionen som en av marknadens ledande leverantörer av börshandlade produkter.
Kort anförande från eventets partners ger Arne chansen att ta lunch och vila stämbanden
Nordnet och Vontobel kommer alltså att under två korta anföranden presentera sina tjänster och produkter, detta under tiden Arne vilar stämbanden och tar ett välbehövligt lunchuppehåll. Kursen har i år dessutom förlängts med ytterligare 30 minuter för att lämna extra utrymme till Arnes tillspetsade utbildningsmaterial samt efterföljande frågestund.
 • Kort eventfakta
 • En heldags utbildningskurs med Arne ”Kavastu” Talving i antingen Stockholm (OBS! två separata tillfällen pga. stor efterfrågan), Göteborg eller Malmö. Samtliga utbildningstillfällen är identiska och samma innehåll kommer att presenteras vid respektive datum.Du finner mer detaljerad information om utbildningskurserna samt tider, platser och ordervillkor på Börsvärldens eventsida.
 • Stockholm (event 1): lördagen 8 oktober
 • Göteborg: lördagen 15 oktober
 • Malmö: lördagen 29 oktober
 • Stockholm (event 2): lördagen 12 november
 • Pris för tidigare kursdeltagare på Kavastus Trender 1.0: 3 990 kr inkl. moms
  Pris för nya kursdeltagare: 5 990 kr inkl. moms 

  Övrigt: I avgiften ingår lunch samt fikabuffé med kaffe under eftermiddagen.

  Klicka här för att läsa mer och anmäla din medverkan