Utbildningen Analysis Mastery riktar sig till två målgrupper. Dels investerare som agerar i tidsintervallen medellång till lång sikt, dels investerare som är, eller vill bli, aktiva traders.

Publicerad 2 mar 2015

Analysis Mastery med Johnny Torssell – exklusiv utbildning våren 2015


Våren 2015 får ett begränsat antal investerare möjligheten att genom en exklusiv tvåstegsutbildning lära sig tjäna pengar på börsen. Arrangören Börshandlat utlovar en riktigt vass utbildning utöver det vanliga. Kursens stora avslutningsevent leds av en av Sveriges främsta tekniska analytiker – Johnny Torssell från Carnegie.

– Vi är otroligt glada att Johnny Torssell bistår med sina djupa kunskaper. I synnerhet det avslutande eventet som består av två föreläsningar och en workshop med Johnny kommer att erbjuda något som aldrig skett tidigare, berättar Axel Rosenfeldt, Tradingexpert på Börshandlat och fortsätter: 

– Deltagarna får en unik möjlighet att fråga och resonera direkt med Johnny i små grupper, säger han. 

Utbildningen Analysis Mastery riktar sig till två målgrupper. Dels investerare som agerar i tidsintervallen medellång till lång sikt, dels investerare som är, eller vill bli, aktiva traders. 

Kursdeltagarna kommer att förses med de konkreta verktyg som krävs för att tjäna pengar på börsen. 

– I en tid där börsen präglas av extrem optimism är det förmodligen viktigare än någonsin att se varningstecken och signaler på trendvändning i tid. Samtidigt är det viktigt att kunna följa med i den stigande trenden så länge som möjligt, säger Axel Rosenfeldt. 

Först till kvarn, begränsat antal kursdeltagare

Utbildningen är exklusiv och erbjuds ett begränsat antal deltagare. Kurserna hålls i relativt små grupper, allt för att deltagarna ska få möjlighet att ställa sina frågor och därmed få ut maximal nytta av utbildningen. 

I det första utbildningsheatet delas kursdeltagarna in i två grupper: Kortsiktiga och mer långsiktiga investerare. Anledningen är att alla deltagare ska få ut mesta möjliga från kursen utifrån sina egna förutsättningar. 

Kursen kräver inga djupa förkunskaper. Men enligt Axel Rosenfeldt är det en fördel om kursdeltagaren har betydande vana av börshandel och i viss mån känner till hur man läser diagram. Saknas dessa kunskaper erbjuds en extra förberedande kurs.

Sluteventet med Johnny Torssell – två föreläsningar och en exklusiv workshop med bokutdelning

Kursen avslutas med ett event lett av Johnny Torssell, idag aktiv analytiker på mäklarfirman Carnegie. Johnny har varit aktiv analytiker sedan 1986 och har skrivit flera böcker. Johnny har också studerat för flera av världens skickligaste tekniska analytiker och traders, exempelvis amerikanen Joe Ross. 

Sessionen delas upp på två exklusiva föreläsningar och en workshop:

• Den första föreläsningen belyser Johnnys unika bevekelsegrund och syn på hur marknaden fungerar. Bland annat kommer han att visa hur börsen leder såväl nyhetsflöde som konjunktur.

• Johnnys andra föreläsning fokuserar på konkreta setuper, det vill säga de spjutspets-koncept som kan ge investeraren riskjusterad utväxling på börsen. 

• Vad tycker Johnny om börsen idag? Hur stark är trenden och när ska vi bli oroliga för nedgång? Det är exempel på andra frågeställningar som tas upp. 

• Avslutningsvis blir det en exklusiv workshop där kursdeltagarna tillåts ställa sina frågor och resonera kring börsen direkt med Johnny. Deltagarna får Johnnys nya bok. “Teknisk analys med Johnny Torssell”. 

Anmäl dig till kursen här.

  • Fakta om utbildningen Analysis Mastery
  • När? April – maj 2014
  • Var? NGMs lokaler, Mäster Samuelsgatan 42, Stockholm
  • Hur? Utbildningen sker i form av två delevent under två lördagar
  • Vem? Investerare och traders med intresse för optimala verktyg och kunskaper inom aktiv börshandel. 
  • Pris? 9 900 kronor inklusive moms. 
  • Anmälan? Klicka här eller gå in på http://www.borshandlat.se/utbildning