Publicerad 23 sep 2019

Aktieägarträff med Maha Energy

Träffa styrelsen och ledning.
Den 9 oktober får alla aktieägare samt även andra intresserade möjligheten att träffa styrelse och ledning för oljebolaget Maha Energy. Bolagets senaste kvartalsrapport samt den allra senaste utvecklingen inom verksamheten tillhör de ämnen som kommer att tas upp på träffen.

Investerar- och aktieägarträffen med Maha Energy AB, där både vd Jonas Lindvall och hela styrelsen medverkar, hålls i centrala Stockholm onsdagen den 9 oktober.

På eventet kommer flera punkter att tas upp, inklusive Mahas senaste kvartalsrapport liksom hur produktionen utvecklas på de producerande fälten. Det blir tillfällen för deltagarna att ställa frågor till oljebolagets ledning och styrelse.

Händelserik tid för Maha Energy 

– Vi ser verkligen fram emot att träffa så många som möjligt av våra aktieägare och hoppas att kunna lämna så relevant och intressant information som möjligt. Det har varit, och är fortfarande, en mycket händelserik tid, både på marknaden och för vårt bolag, säger Jonas Lindvall.

Vid eventet bjuds det på öl och vin samt lättare förtäring.

Investerar- och aktieägaträffen riktar sig i första hand till bolagets aktieägare, men även de som inte är aktieägare men som är intresserade av Maha Energy har möjlighet att delta.

Jonas Lindvall, vd för Maha Energy.

Investerar- och aktieägarträff med Maha Energy AB

Datum: 9 oktober 

Tid: kl. 17.00
Plats: Setterwalls Advokatbyrå, Sturegatan 10, Stockholm

Eventet kommer även att sändas live på webben via Youtube.

För mer information: https://mahaenergyab.se

Anmäl dig här

icon 
EVENT

Detta event är stängt för anmälningar.

Anmälningen är öppen:
2019-09-27 10:50 –
2019-10-10 00:00