Publicerad 2 apr 2013

110 nya miljoner till fastighetsfond


218 nya och återkommande investerare sköt till över 55 miljoner kronor när den sista emissionen stängde i Svenska Bostadsfonden 11. Tillsammans med två större investeringar på sammanlagt 55 miljoner kronor i Svenska Bostadsfonden Institution 1, som skedde i slutet av förra året, har Bostadsfonden under det senaste kvartalet fått in hela 110 miljoner kronor.

Sedan starten 2003 har Svenska Bostadsfonden vuxit stadigt, och idag är företaget Sveriges största direktägande fond som endast investerar i bostadshyreshus. Även tillgångarna under förvaltning har ökat successivt och uppgår idag till drygt 2,5 miljarder kronor.


Svenska Bostadsfonden 12 öppnade i dagarna för teckning och för de som är nyfikna på varför fastighetsinvesteringar verkar ligga rätt i tiden så bjuder Svenska Bostadsfonden Investerarbrevets läsare på kostnadsfria fastighetsseminarier runt om i landet. 

Anmäl dig genom att klicka på önskat datum och ort i eventlistan nedan och fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret längst ned.